hits

Sunniva Skaug

Flytte til London?

  • 05.06.2017 - 17:20

Mine tanker om å flytte til London.

Å flytte til London har jeg drømt om lenge. Helt siden jeg satte mine føtter for første gang i London julen 2010, har jeg blitt bergtatt av byen. Flere ganger har jeg holdt på å flytte ned dit, men jeg har ikke hatt lyst til å forlate vakre Norge enda.

Drømmen min er å bo og blogge ifra magiske London. Londonjenta i meg digger alt med byen og får et kick av å være der! Den britiske kulturen, stemningen i byen, alle bydelene, sommerfestene i parkene, besøke bokhandler i Notting Hill, kafene, høre klokkene på Westminister Abbey klinge mens man shopper, det å ta seg en kaffe og gå rundt i parken mens du mater ekornene, skumpartier, shoppe på Westfield, delta på eksklusive fester og vipkvelder og feste på byen til solen står opp is the whole world to me! Byen hadde gitt meg gode karrieremuligheter. I London er alt mulig og ingen ser ned på drømmene dine. Jeg hadde hovedsakelig flyttet dit pågrunn av karrieren. For folk som satser stort så er London en perfekt by å starte opp i. Det eneste som er litt dumt med flyttingen er at jeg er redd for å få hjemmelengsel og jeg kjenner ikke så veldig mange i London lenger så det blir litt kjipt å starte med nettverksdanning på nytt. Men slike ting går jo ann å vende seg til. Livet er så kort så jeg burde vel egentlig bare ta tak i drømmen min og sette meg ned på ett fly ned til London? Vi får se. Om jeg flytter om to måneder eller et halvt år vet jeg ikke. Det er ikke sikkert jeg flytter i det hele tatt, men sjansene for at jeg gjør det er store.

Byen som jeg har så mange gode minner i og som gjorde at jeg ble lykkelig har jeg lyst til å bo i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My beautiful picture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

livetmitt93

05.06.2017 kl.17:30

bare og flytt det om det er drømmen:)
Jeg synes du burde satset på det! Trives du ikke så går det jo alltids an å flytte tilbake til Norge. Har du mulighet og det er drømmen så hvorfor ikke 😊