hits

Sunniva Skaug

Ti ting dere ikke visste

  • 29.07.2017 - 20:58

-Min aller største frykt er å dø ung. Å ikke få nok tid til å gjennomføre mine ønsker. Jeg er opptatt av å skape så gode minner som mulig og oppleve mest mulig. De fleste av dere vet jo at yolo er mottoet mitt. Jeg prøver å skape gode minner uansett hvor jeg er. 

-Jeg er avhengig av sukkerfri sjokolade. 

-Selvskrytepaven i meg vil si at jeg er gavmild. Jeg elsker å hjelpe andre folk og gi de muligheter. Det er viktig å bygge hverandre opp.

-Fleksibilitet er viktig for meg. Det verste jeg vet er når folk er forsinket. Skal jeg noe på en viss bestemt tid så er jeg som regel på stedet et kvarter før tiden.

-Favorittduften min er Escada cherry in the air. Den lukter som godteri.

-En styrtrik araber fridde til meg i London i 2011. Men da var jeg bare 18 år. Det var for tidlig for meg å starte familielivet. Det var et par venninner som sa i ettertid at jeg var skikkelig dum som ikke gjorde det. Da hadde jeg vært norsk Londonfrue nå.

-Etter livets lære har jeg endt opp med å bli en kontrollfreak. Jeg må alltid ha kontroll på alt rundt meg og passe på at alt er slik det skal være.

 -Jeg skriver dagbok. Jeg synes det er koselig å ha et lite secret place hvor jeg kan skrive ned private ting.

-Navnet mitt betyr solens gave. Jeg tror det er urnorskt og stammer ifra 1300-tallet eller noe.

-Jeg har alltid drømt om å få et walk-in-closet. Når jeg engang får råd til å kjøpe hus så skal jeg lage meg ett. #sunnivaskaugg

Ingrid Elise

29.07.2017 kl.22:37

Morsomt å lese! Liker sånne innlegg da man blir litt bedre kjent med bloggeren :-)