hits

Sunniva Skaug

Ting jeg vil gjøre resten av året

  • 06.08.2017 - 11:43

For å nå målene dine så må du jobbe hardt og finne gode løsninger som gjør at du når målene dine. Sett deg opp noen fine mål for resten av året.

♥Få egen hund. Jeg har lenge tenkt på en sånn liten svart dått som man kan putte oppi veska og ha med på shopping. Helst vil jeg adoptere en som er hjemløs/bor på et midlertidig sted, men vi får se.  

♥Kjøpe bolig. Det virker urealistisk å kjøpe bolig fordi jeg har ikke råd enda. Men jeg setter et mål om å få tatt opp boliglån.

♥Bli ambassadør for en bedrift. Forløbig så har jeg reklamert en del for bedrifter og gjort en del samarbeid, men å bli en bedrifts ansikt utad, det hadde vært kjempe gøy. Jeg har alltid drømt om å bli ambassadør for Nespresso.  

♥Sende inn et bokmanus. Jeg er godt igang med å skrive en slags dagbok. Det hadde vært koselig å delt gode minner, ulike historier, oppskrifter, private bilder og mange andre herlige ting. Jeg skal sende inn manuset og prøve å få gitt ut en bok. Om den ikke blir gitt ut så skal jeg gi den ut selv på et vis. 

♥Styre en instagram eller facebookkonto for en bedrift. Om noen trenger ei til å styre en konto så si ifra.

Da ønsker jeg alle sammen en kjempe fin dag.