hits

Sunniva Skaug

11 ting dere ikke visste om meg

  • 07.08.2017 - 22:22

♥Vogue er i mine øyne verdens beste blad. I just love the whole concept. Jeg er en Vogueaholic. Les om historien til bladet her.

♥Jeg er litt sjenert. Jeg pleier å åpne meg gradvis når jeg møter nye mennesker. Jeg har alltid vært litt sjenert. Jeg tror det er sunt å være sjenert, det er ikke lurt å alltid åpne seg for mye for "nye" mennesker..

♥Når jeg skriver jobbsøknader og CVer så pleier jeg alltid å bruke hjerteikoner, sette et kyssemerke under navnet mitt og spraye de med parfyme. Kanskje har jeg Norges feteste CV?

♥Favorittfilmene mine er The Danish girl, The Theory of everything, Catch me if you can, Wolf of Wallstreet, Titanic, Marie Antoinette, the Duchess, en kongelig affære, Sweet home Alabama, Safe Haven, A view from the top og Mean girls. 

♥Jeg er et nattdyr. Jeg kan finne på å stå opp mitt på natten og få lyst til å dra et sted eller se på en film eller gå en tur i måneskinnet. Spontanitet gjør livet spennende.

♥Noe av det verste jeg vet er gjerrighet. Det å sette sine egne behov foran andres, kun tenke på seg selv og ikke ta hensyn til de rundt seg blir ikke mer turn off. 

♥Jeg elsker iskald champagne. Det hele toppes med frosne druer oppi..

♥Jeg synes fregner i ansiktet på mennesker er skikkelig sexy. Da jeg var liten pleide jeg å tegne på meg fregner fordi jeg synes det var så fint. 

♥Et av de vakreste stedene jeg vet om er Skjøshammer. Der har jeg så mange gode minner som jeg aldri kommer til å glemme. 

♥Jeg har alltid drømt om å bo i regnskogen (bare for en måned da). Det å være helt naturlig og leve slik vi egentlig er skapt hadde vært spennende. Jeg vurderte å melde meg på tv-programmet "den store reisen" som gikk på nrk.

♥Humoren min er agurkdårlig. Jeg kan begynne å le av den minste ting og komme med verdens dårligste vitser. En god latter forlenger livet!

Jannicke Elnæs

07.08.2017 kl.23:49

så gøy innlegg :)