hits

Sunniva Skaug

It`s all about time

  • 12.08.2017 - 21:37

For hvert minutt du er sint så mister du 60 sekunder av glede. Ingen vet hvor mye tid man har igjen. Derfor er det lurt å bruke tiden klokt og skape så gode minner som mulig.  

Min største frykt er å ikke få nok tid. Å dø ung. Å ikke få dannet nok minner, å ikke få oppnådd alle ønskene mine og å ikke bli gammel. Jeg har ikke en truende sykdom, jeg har få bekymringer i livet og det er få tegn til at jeg ikke skal bli gammel. Men allikevel så er jeg redd for å dø ung. Jeg er så tørst på livet at jeg blir redd for å ikke få nok av tiden. Hver eneste dag så prøver jeg å skape så magiske stunder som mulig. Jeg legger alltid vekk alle bekymringer og lever "her&nå". Hver gang jeg er sint på noen eller er lei meg så føler jeg at jeg mister tid av livet. Tiden du nyter å bortkaste er ikke borkastet. Man må leve i sekundet og gripe mulighetene. Å gripe mulighetene har jeg blitt god på. Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort enn å angre på noe jeg ikke har gjort. Bruk tiden din til å skape gode stunder, det er alt som har å si.

Tid har alt å si. Ikke la den renne ifra deg. Lev her og nå og nyt hvert eneste minutt. 

Victoria Larsen

13.08.2017 kl.10:21

Så sant det du skriver! :-)

Stine Sophie Lundsrud

13.08.2017 kl.11:34

Veldig sant det du skriver, men samtidig er det viktig å leve når man kan. Sette pris på det man har akkurat her og nå :D Det er min filosofi :) Ha en strålende dag :)