hits

Sunniva Skaug

De perfekte filmene til jentekvelden

  • 13.08.2017 - 19:58

♥The Devil Wears Prada

Handler om Andy som blir ansatt til å være moteredaktøren Mirandas assistent. Det utvikles et interessant forhold mellom de to kvinnene og mye spenning oppstår. Filmen er basert på en novelle som ble skrevet av en tidligere Vogue-ansatt. Novellen er blitt inspirert av Vogues arbeisplass og redaktøren Anna Wintour. 

♥The Other Woman

Gifte Nick mister kontrollen når han skaffer seg to ekstra romanser.

♥The Sweetest Thing

Vi følger en dritkul venninnegjeng som lever det gale liv i storbyen. Hete flørter, misforståelser og mye annet spennende drama oppstår. Dette er en film du garantert kommer til å få latterkrampe av.

♥Failure To Launch

Foreldrene til 35 år gamle Tripp ønsker seg mer privatliv og ansetter en kvinne som skal hjelpe til å få han ut av huset. Trip forelsker seg i kvinnen og etterhvert avslører han foreldrenes plan. 

♥Pretty Woman

En vakker eskorte treffer på en forettningsmann på gaten. Det ender med at han leier henne til en forettningsmiddag for å gjøre ett godt inntrykk. Hete øyeblikk oppstår, følelser dukker opp og vonde avgjørelser må tas. 

♥A view from the top

Donna Jensen er en small-town-chick i Nevada som drømmer om noe langt større enn bygdelivet. Hun jobber seg opp i flybransjen og ender med å jobbe på første klasse og fly over hele verden. En supersøt og inspirerende film du garantert kommer til å elske.