hits

Sunniva Skaug

10 ting dere ikke visste om meg

 • 20.02.2018 - 15:57

-Jeg har et ekstremt godt syn. Jeg ser godt på lang avstand og er langt ifra nærsynt. Jeg har spøkt med at jeg aldri kommer til å måtte bruke briller.

-Backpackingen min er utsatt. Planen var å reise 01.03, men så fikk jeg noen spennende tilbud her i byen. Jeg håper å kunne gjenopppta backpackingen utpå senvåren. Livet tar sjappe vendinger, men det er det som gjør livet så spennende, hehe!

-Fremover skal jeg delta i et par photoshooter. Gleder meg til å dele "verket" med dere.

-En del av dere vet at jeg har slitt en del med økonomien det siste halvåret. Noe som ikke har vært min feil. Jeg hang rett og slett med feil mennesker til feil tid. Jeg ble utsatt for en voldshendelse i sommer som gjorde at økonomien min ble snudd på hodet og gav meg en negativ "dominoeffekt"  og som gjør at økonomien min fortsatt er dårlig. Jeg jobber så hardt jeg kan og er i ferd med å snu det negative løpet. Mennesker som skader deg er ikke verdt din tid. Det positive er at det har blitt satt en stopper for dette slik at jeg kan leve mitt liv i fred.

-Cirka 1000 personer har googlet meg så langt i år. 

-Fleksibilitet er viktig for meg. Det er sjelden jeg er sent ute til noe. Sier man klokken 12 så møter jeg opp klokken 12 og ikke ett minutt senere.

-Babyrosa lipglosser er det jeg bruker mest av av lipglosser. Det er det jeg kler mest.

-Selvom jeg nesten ikke spiser sukker så er jeg veldig glad i smågodt. Spesielt vegansk smågodt. Viaplay and candy hører hjemme på en fredagskveld.

-Hårfargen min fortiden er blondt med donut-brune lokker. Nå er håret litt sånn kinderegg aktig.

-Jeg fikser neglene mine selv. Tror ikke jeg har vært i en neglesalong noengang.

Tre apper

 • 19.02.2018 - 13:28

Hei og hopp, dere! 

Apper får vi aldri nok av! Her er noen apper som har blitt kåret til de aller beste. Disse måå du bare downloade på telefonen. 

Enlight

Dette er virkelig en kjempe god app! Bruk kunstner-ferdighetene dine i tidenes beste bilderedigeringsapp. Rediger bilder, lag bakgrunner til telefonen din eller ramm inn bildene dine. Kjempe nyttig hvis du er blogger!

1Weather

Den aller beste vær-appen på markedet! Appen gir deg mulighet til å sjekke været hvor enn du er i verden. Den gir deg til og med værvarsel for opp til 12 uker. Den har også mange andre spennende ting som blantannet en radar! This is my kind of weather, I love it! 

Zedge

Zedge gir deg det lille ekstra! En norsk-produsert app som gir deg gratis ringetoner, bakgrunnsbilder, ikoner og ulike varslingslyder. Her er det bare å velge og vrake i millioner av ringetoner osv! En ryddig og oversiktelig app med et glamorøst design. 200 millioner har lastet ned appen, det bør du også gjøre. 

Vi snakkes, dere! :)

Jeg husket drømmen min

 • 18.02.2018 - 02:00

I natt hadde jeg en drøm. Jeg drømte om min fremtidige datter. Hun hadde lyse lange lokker og var kjempe vakker. Hun lignet på en blanding av Linda Mccartney, January Jones og Miranda Kerr. Hun jobbet som modell og var glad i naturen. Settingen jeg så henne i var på et jorde midt i Statene hvor hun sto å poserte til ett kamera. Hun var kledd i rutete skjorte og jeans. Hun smilte til kameraet mens solen varmet hennes lange lyse lokker. Episoden jeg så var helt spesiell. Glimtene jeg så av henne i drømmen kommer jeg aldri til å glemme. Jeg tydet kvinnen som min fremtidige datter, men kanskje det var meg selv jeg så i mitt neste liv eller noe? Haha ikke vet jeg, drømmer er rare.

Drømmer er rare, men jeg tror de har en betydning. Jeg drømmer veldig mye og husker mye av drømmene. Noen ganger har det jeg har drømt om hendt på ekte. Andre ganger har drømmene virket som en advarsel. Dreams are illustrations from the book your soul is writing about you.

Drømmer prøver å fortelle oss noe, men det er ikke alltid like lett å finne ut av hva.

Pleier du å huske drømmene dine?

Ukens spørsmål og svar

 • 17.02.2018 - 11:20

Hvordan går det med deg?

Det går veldig bra! Alt i livet er på plass uten om økonomien min. Den skulle ha vært litt bedre.

 

Tips til nettsider?

Cosmopolitan.com, klikk.no, bikbok.no og lush.no.

 

Hvilke tider på døgnet liker du best?

Egentlig alle tider. Men hvis jeg hadde valgt: kanskje morgenen og kvelden.

 

Hvor ofte tar du sol?

En gang i uken.

 

Hvis du skulle studert til høsten, hva skulle du studert da?

Journalistikk. Drømmejobben hadde jo vært å jobbe i et motemagasin. Anna Wintour, Vogues redaktør har inspirert meg mye i journalistikkverden.

 

Hva synes du folk bør bli flinkere til?

Folk må slutte å se ned på hverandre og respektere hverandre mer. Det er ingen levemåter som er feil og det er ingen personligheter som er "feil". Det er ingen som har en fasit på hva som er en riktig levemåte. Og å bli mer generøsere og mindre gjerrige.

 

Blir det ikke litt skummelt å backpacke helt alene?

Jeg har reist halve Europa rundt alene og har god erfaring med å navigere, ta ansvar og ta beslutninger. Jeg har drømt om å backpacke i åresvis og nå skal drømmen endelig gå i oppfyllelse. Men nå er jeg eldre, har mer erfaring og føler meg klar til å møte det meste. Livet er så kort. Man må bare nyte hvert sekund og gripe sjansene.

Nå skal jeg fore i meg panodil før jeg setter på Netflix, hehe. Jeg har fått influensa. Håper det går over snart. God lørdag, kjære venner.

Jeg skal backpacke

 • 14.02.2018 - 04:57

Jeg tok engang en personlighetstest. Resultatet jeg fikk på testen var et resultat som kun 1% av befolkningen får. Det skal visst kun være kjendiser, suksessfulle folk og eventylystne som får det resultatet. Jeg tror testen stemte delvis.. Jeg er en vill person som gjør mye rart. Og nå skal jeg gjøre noe enda rarere. Jeg skal backpacke. Jeg har lyst til å gjøre noe mer ut av livet mitt. Livet er så kort, man må bare gripe sjansen mens man kan. Dette har jeg drømt om lenge, men har aldri hatt tid til det. Endelig skal ønsket mitt gå i oppfyllelse.

Jeg kommer ikke til å si noe om hvor jeg skal reise. Det eneste jeg kan si, det er at jeg reiser om et par uker. 

Dette kommer til å bli litt av et eventyr. Jeg gleder meg til å dele reisen med dere. Følg med!

Om noen ønsker å sponse meg med utstyr eller andre ting på reisen/gjøre samarbeid kontakt meg på sunnacc@hotmail.com.

The sparkle of the stars and the moon

 • 13.02.2018 - 15:27

Stjernene blinket imot meg. Jeg var helt alene på fjelltoppen. Ikke en eneste sjel var å se. Alt var stille. Og kvelden var så vakker. Den magiske stemningen snek seg innpå meg. Jeg satt å tenkte. På hvor flott livet er. På hvor heldig jeg er. På hvor langt jeg har kommet. På fremtiden. På universet. På hva som er bak alle stjernene. Finnes det liv ute i rommet? Tankene var innom alle type emner. Stjernene og månen gav meg energi. Plutselig begynte tårene å trille. Jeg ble rett og slett rørt. Alt jeg satt å tenkte på ble rett og slett så sterkt. Men det var godt å gråte. Tårer er ord som hjertet ikke kan beskrive.

Slike stunder opplever jeg hele tiden. Jeg elsker å reise til et sted hvor jeg kan være helt alene og sitte å bare tenke.

Ukens spørsmål og svar

 • 11.02.2018 - 19:00

Hei og hopp dere! Her er ukens spørsmål og svar.

 

Har du vurdert eget domene?

Hmm jeg har vurdert å eie mitt eget domene. Jeg kjøpte engang opp mitt eget domene, men slettet det.. Kan hende jeg oppretter ny domene etterhverrt, det spørs hva jeg rett og slett ønsker etterhvert.

 

Hva er din beste egenskap?

At jeg alltid prøver å se det positive i enhver situasjon og at jeg liker å hjelpe folk. Jeg vil også si at jeg er utholdende. Jeg kan jobbe/gå/løpe i timesvis uten å bli sliten. Selvom jeg er sliten så bare fortsetter jeg og fortsetter.

 

Hva  er din favorittdrikke?

Åh, vettu hvaa, det er mye. Men jeg har dilla på iskald farris med sitron og isbiter.

 

Beste parfyme for tiden?

Escada Sorbetto Rosso og Secret Charm Body mist fra Victorias Secret.

 

Hvordan går det med boken din?

Planen var å sende den inn forrige måned, men det var en større jobb enn jeg hadde trodd. Jeg er litt usikker på hvor privat jeg har lyst til å være og hvordan den skal bygges opp.. Jeg har kommet veldig langt og håper å bli ferdig med boken om kort tid.

 

Nevn en ting du gleder deg til?

Alle vårnyhetene som snart kommer til butikkene og at kveldene fremover blir lysere og lysere.

 

Hva trener du?

Jogger og yoga + at jeg trener rompa og armene med ekstra styrke trening. 

 

Hotteste reisemål akkuratt nå?

Hm, da ville jeg sagt Belfast i Nord Irland.

8 life hacks

 • 08.02.2018 - 18:25

-Pusse smykkene dine? Bruk neglakkfjerner.

-Trenger du blomsterpotter? Bruk tomme syltetøyglass.

-Tom for tannpirker? Bruk andre siden av synålen. Funker like bra.

-Pusse myntene dine? Bruk tannkrem.

-Polere skoene dine? Bruk Vazelin.

-Ha i kokosolje for å piffe opp risen.

-Forkjølet? Drikk varmt vann med fersk ingefær, honning og sitron.

-Mistet sidelokksåpneren til iphonen din? Bruk en binders.

Da må dere ha en fin kveld. :D

Jeg ble forgiftet

 • 04.02.2018 - 23:28

For noen måneder siden ble jeg forgiftet.

Jeg var ute på byen med en date og vi gikk på en klubb. Jeg bestilte en drink i baren. "Sex and the city-humøret" var på topp og valget falt på en Cosmopolitan. Jeg lot den stå i baren fordi jeg måtte på toalettet for å sminke meg.

Etter sminken var på plass gikk jeg tilbake til baren. Halvparten av den røde drinken ble slurket. Plutselig kommer bartenderen bort til meg og sier: "En person puttet noe i drinken din mens du sminket deg. Han helte i ett pulver". Bartenderen tilbød meg å drikke noen glass med vann itilfelle det var noe farlig som hadde havnet i drinken min. Jeg drakk vannet og tenkte at dette ikke var noe farlig. 

Neste dag kjente jeg meg skikkelig dårlig. Svimmelheten var på topp, hodepinen hamret og jeg ble nesten kvelt av kvalmen. Jeg klarte ikke å gjøre annet enn å ligge i sengen. Jeg hadde aldri kjent meg så dårlig før. Jeg kom på det bartenderen sa til meg. Jeg kan ha blitt forgiftet, tenkte jeg.

Jeg dro på legevakten og fikk tatt noen blodprøver. Prøvene viste seg at jeg hadde blitt forgiftet.

Tenk at noen prøvde å forgifte meg?

 

Advarsel: Aldri gå fra drinkene deres på fest og ikke drikk av ukjente sine drinker. Det er fort gjort at andre putter noe oppi drinken din mens du ikke ser.

Home SPA

 • 04.02.2018 - 14:27

Å ta vare på seg selv er viktig. Begynn å ha heimespa noen ganger i uken!

-Ta frem duftlys, magasiner, bær, potetgull og te. 

-Sett på rolig musikk i bakgrunnen. 

-Ta et deilig bad. Om du ikke har badekar kan du ta fotbad. Bruk oljer og havsalt!

-Sett på deg ansiktsmaske. Har du ikke ansiktsmaske kan du bruke avokado eller gresk yoghurt.

-Smør deg inn med bodylotion etter du er ferdig med badet/fotbadet.

-Ta på deg det diggeste undertøyet du har og hopp i pysj og kosesokker.

-Fil og lakkeer negler.

 

Trenger du utstyr til hjemmespa gå inn her og velg og vrak i tusenvis av produkter! (adlink)

Ha hjemmespa idag davel!

 

Lik min facebookside: Sunniva Skaug

Følg meg på:

Insta: sunnivacskaug

Twitter: sunnivacskaug

Snapchat: sunnacg

Life hacks

 • 02.02.2018 - 18:29

-Piffe opp browniesene? Ha salt og hakket sjokolade i røra. 

-Fixe det knuste pudderet ditt? Hell ren alcohol i pudderet og gjevn det ut med en skje.

-Spis pannekaker med Nutella og krem. Perfekt for søndager!

-Knus Oreokjeks og ha det over på en tom pepperbøsse. Det er perfekt som strøssel til is.

-Vaske vekk smuss i vasken? Bruk whiteningtannkrem.

-Gått tom for deodorant? Lag en blanding av sitron og sukker og smør det under armene. Det holder lukten borte en stund.

-Ikke ferdig med slikepinnen din? Lag hull i en tom kindereggboks og putt pinnen i.

Nettroll, anger, stolthet, fremtid ++ Ukens spørsmål og svar

 • 31.01.2018 - 21:57

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi det er min type jobb. Jeg liker å skrive om det jeg vil, glede og inspirere. Jeg blogger fordi jeg elsker det rett og slett. Målet er å blogge på fulltid, jeg håper jeg får tid til det etterhvert.

 

Hvor er du om fem år?

Hm, jeg vet ikke. Da bor jeg sikkert på et småbruk og er gift og har barn. Men først skal jeg leve ut drømmen i storbyn.

 

Hva har du dilla på fortiden?

Unicorn sminkekoster. De er så søte!

 

Hva er det mest positive du har hørt i det siste?

Jeg hørte fakisk her om dagen at jeg er en ettertraktet selger. Det er flere som vil ha meg som teamleder og folk har sagt at jeg er god på kundeservice. Alltid koselig med ros!

 

Hva er det pinligste du har gjort?

Hmm. Jeg hilste engang på en fyr som introduserte seg for "Brede". Også sa jeg rett ut uten å tenke meg om "ja, Brede, hvor bred er du da"? Det kom bare rett ut. Det var utrolig flaut!!  

 

Hva bruker du i skostørrelse?

36-37. :)

 

Nevn to ting vi ikke vet.

-Tatt piercing i navelen, bleket tennene, tatt piercing i øret oppe (selvtatt).

-Tar vippeserum og hårpiller.

Jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å ha noe å fortelle, hehe.

 

Har du gjort noe du er stolt av?

Jeg fikk engang melding i kommentarfeltet fra en anonym kvinne som ville dø. Jeg sporte henne opp. Jeg begynte å chatte med henne på face og fikk vridd tankegangen hennes til å ikke ville dø. Jeg håper at ho har det bra der hu er i dag. Det var herlig å kunne snakke henne ut av negative tanker.

 

Hvilke sminkeprodukter er du avhengig av fortiden?

Super volume maskara fra Body Shop og Strawberry bonbon lip gloss fra Body shop.

 

Hva angrer du mest på i livet?

Jeg angrer ikke på noe i livet. Livet er for kort til å gå rundt å angre på ting. 

 

Får du mye hets fra nettroll?

Jeg fikk mer hets før. Da pleide noen å skrive lange brev til meg i kommentarfeltet og sende det til meg på epost. Men jeg koblet politiet inn og da ble det slutt på det. Nå får jeg bare noen små kommentarer, men de sletter jeg som regel.

Livin my dream in the big city

 • 29.01.2018 - 22:54

I sat in the middle of an arable in Østfold while I was watching the stars

I thought; I want to do something bigger

Maybe I shall leave the country and live my dream in the big city

So I did 

I started to live a beautiful life

And the rest is story

Dream it, wish it, do it.

10 bra nettsider

 • 26.01.2018 - 14:11

Hei og hopp. Håper alle sammen har en fin dag.

Hvor deilig er det ikke at det er helg? I helgen blir det å jobbe. Jobb går før alt annet. Det blir mye pcsitting og et x antall kaffekopper. Kanskje blir det noen Cosmopolitans etter jobb i morgen kveld, men jeg får se hvor sliten jeg er etter jobb. Håper dere får en kjempe fin helg.

 

Trenger du ny inspirasjon? Eller vil du bare kose deg litt? Her er noen nettsider du garanter kommer til å elske. 

 

www.vogue.co.uk - Få siste nytt fra catwalken!

 

www.blivakker.no - Shop den beste sminken!

 

www.Elle.no - Les om mote, skjønnhet, reise og livsstil!

 

www.beautybay.co.uk - Shop untill you drop!

 

www.taste.com - Alle oppskrifter du kan tenke deg!

 

www.lush.com - The best soap you can get!

 

www.prisjakt.no - Sammenlign priser!

 

www.weheartit.com - Få inspirasjon til instagram!

 

www.bikbok.com - Shop de kuleste klærne!

 

www.popsugar.com - Få med deg siste nytt i kjendisverden!

Lag deg en kaffekopp, sett på musikk og kos deg på nett! 

Tvprogram

 • 25.01.2018 - 17:48

Være med i ett tvprogram, jeg? 

Hvis jeg skulle ha valgt så hadde det stått mellom Bloggerne, Farmen, Kakekrigen og Paradise hotell. Sistnevnte har jeg meldt meg på tre ganger, men ikke kommet så langt at jeg har fått vært med. Jeg har mest lyst til å være med på Bloggerne. Det er mitt type tvprogram og virker litt friere enn de andre tvprogrammene. 

Grunnen til at jeg ikke har havnet på noen tvprogram er fordi jeg har bremset meg selv. Jeg har vært redd for at jeg skulle angre i ettertid. Men det har endret seg og jeg føler meg mer og mer klar til å være med i ett tvprogram. Nå fortiden tar jeg på meg småroller/statistroller i småfilmer og gjør noen små photoshoots, så det kan jo hende at noen av småfilmene jeg har vært med i/skal være med i kommer på tv.

Jeg har alltid hatt en drøm om å være med i ett stort tvprogram, så hvorfor ikke? Kanskje vil dere se meg på ett tvprogram i fremtiden.

Vegan Salted Caramel Latte

 • 23.01.2018 - 22:39

-1 shot espresso

-2 dl soya melk

-1/2 ss kokosolje

-2 ss karamellsirup

-1/2 ts havsalt

 

-Hell espressoshotten i et glass.

-Ha deretter i kokosoljen, sirupen og havsaltet.

-Steam melken og hell den over espressoblandingen.

-Toppes med karamellsirup.

Jeg har traumer

 • 22.01.2018 - 15:29

I dag sliter cirka 60 000 nordmenn med traumer. Tallet blir stigende for hvert år. Det har altså blitt vanlig at folk sliter med traumer. Uansett hvor du går så vil du møte på noen som sliter med traumer.  Den vanligste årsaken til at folk får traumer er pågrunn av vold, trusler og ulykker. Heldigvis greier de aller fleste å leve traumene. 

Jeg har levd med traumer i mange år. De blir svakere og svakere ettersom årene går. Jeg reagerer litt på høye lyder, føler meg av og til litt utrygg, kan få flashbacks og kan få angstanfall. Det er ikke sterke traumer og det går ikke utover det hverdagslige livet. Jeg kjenner traumene i svak grad. Jeg har lært meg å leve med de. 

Grunnen til at jeg har fått traumer er pågrunn av noen voldsepisoder. Jeg har blitt grovt banket opp cirka 15 ganger i livet mitt. Jeg har også opplevd trusler som har vært med på å gi meg traumer. Jeg kommer ikke til å skrive noe mer om volden og truslene. Det eneste jeg kan skrive er at det er lenge siden jeg ble banket opp. Men sterke episoder setter spor. Traumene har ikke gått helt vekk. 

Traumene blir svakere og svakere. "Jeg kjenner de som noen få dråper i grøten".

Slik får du håret til å vokse raskere

 • 21.01.2018 - 12:53

1 cm vokser håret hver måned på de fleste mennesker. Håret mitt vokser veldig fort. Det vokser cirka 1,5-2 cm i måneden. Slik får jeg håret mitt til å vokse raskere:

-Spis sunn mat. Fokuser på å få i deg biotin, kobber, vitamin a og b og c. Brun ris, mandler, erter, avocado, jordbær, granateple, spinat og gullerøtter er gode kilder.

-Maseer hodebunnen din mye. Sirkulasjon til hårsekkene er godt for veksten.  

-Bruk en god hårkur en gang i uken. Kokosolje er veldig bra å bruke.

-Klipp håret ditt hver halvannnen måned. Det er viktig å få vekk den nederste slitasjen, da slipper du at håret splittes oppover.

-Gre håret ditt mye. 

-Bruk en "grow-longer shampoo". Det er ikke alle shampoen fungerer for, men det er verdt ett forsøk.   

-Ta hårpiller. Jeg bruker Haircare. De er veganske og gir faktisk veldig god effekt på huden også. 

 

Nyheter fra Coolstuff

 • 17.01.2018 - 17:53

Reklame for Coolstuff.no

Gå inn Coolstuff.no for å sjekke ut noen kule ting du aldri har sett maken til eller for å kjøpe noe til morsdagen, jentekvelden eller Valentines.

Prosecco-pong - et glamorøst alternativ til beerpong

Bytt ut beerpong med noe litt mer glamorøsere! Fyll glassene med bobler og spill Prosecco-Pong! I denne lekre gavesken får du 12 plastglass og 3 baller. Del dere i to lag og konkurrer i vei. Benytt Prosecco, champagne eller andre bobler! Perfekt til jentekvelden, utdrikningslaget og nyttårsfesten! Play the game, never let the game play you!

Browniemaker - stek brownies i xpressfart

Eier du denne maskinen blir det mye brownies baking på deg! Bruk favorittoppskriften din, pensle maskinen, hell i røren og lukk deretter lokket! 8-10 minutter senere er browniesene ferdige. Perfekt når du får plutselig får gjester på besøk eller vil bråkose deg! Enklere måte å lage brownies på skal du lete lenge etter!

Vinn bluetoothspeaker

 • 15.01.2018 - 18:14

Vinn denne søte høytaleren fra Cool Stuff.

De trådløse minihøyttalere er formet som bedårende dyr, har en praktisk snor til å bære høyttaleren i, en knapp på undersiden som lar deg styre mobilkameraet ditt, innebygd mikrofon og oppladbart batteri! Kobles enkelt til mobilen med bluetooth og gir kjempe god lyd!

En mer sjarmerende høytaler skal du lete lenge etter.

 

Regler for å delta:

1. Lik sidene Cool Stuff og Sunniva Skaug.

2. Kommenter at du deltar.

 

Reklame