hits

Sunniva Skaug

7 ting jeg elsker med høsten

 • 30.09.2017 - 12:13

🍁Gå tur ute i det deilige høstværet. Å nyte synet av alle de herlige fargene på trærne og kjenne lukten av den råe luften.

🍁Drikke varme drikker. Chai latte, kakao og toddy slår aldri feil i kulda.

🍁Tv og filmkos. Det er så deilig å tulle seg inn i et teppe i sofakroken.

🍁Alle shoppingkveldene. Det er alltid kos å bli kjent med andre jenter, få goodiebags, rabatt og gratis mat.

🍁Hjemmespa. Alltid kos å sette på det fineste undertøyet du vet om, smøre deg inn med body lotion, tenne lys, ta fotbad og lakkere negler.

🍁Tenne bål!  Vegetargrilling ute slår aldri feil! Det er også koselig å synge og spille gitar vedsiden av.

🍁Tulle seg inn i store gensere, skjerf og tykke kose sokker. 

Hva liker du med høsten?

Jeg hadde bulimi

 • 29.09.2017 - 01:30

Min historie om hvordan jeg fikk bulimi.

♥ 

Februar 2011

Toget ruller sakte inn på Victoria Station. Jeg tar en slurk av Costa-caffelatten min før jeg setter foten min på stasjonen. Jeg er i London alene for andre gang. Jeg måtte bare bort fra bygda. Å tilbringe vinterferien på et sted som vekker vonde minner ønsker jeg ikke. Når jeg er nede i London så kan jeg bare være meg selv. Fortiden fokuseres ikke på og jeg føler at jeg lever her nede. London vekker ting i meg som jeg ikke ante at jeg hadde. Jeg har blitt ei Londonjente. Jeg går forbi Buckingham Palace og opp til t-banen vedsiden av Ritz. Så deilig det er å være tilbake i London! Dette skal bli en shopping og partytur. Og selv om jeg er helt alene så skal dette bli en bra tur. Jeg booker innpå et hotell vedsiden av Kings Cross Station. Jeg går opp på hotellrommet, legger ifra meg sekken og går bort til vinduet. Jeg skuer bort på stasjonen. Jeg synes ikke denne gaten er noe koselig. Jeg får frysninger. Det var terror på Kings Cross Station i 2005. 52 personer ble drept og over 700 ble skadet. Skal jeg sove vedsiden av et sted hvor det har vært terror? Nå kommer jeg sikkert til å drømme om terror i hele natt, tenker jeg. Jeg oppdaterer face, dusjer, pakker ut og stikker på byen med et par kompiser som jeg kjenner fra før av her nede. Neste morgen våkner jeg opp og bestemmer meg for å reise på shopping. Jeg går igjennom de vakre gatene i London og havner tilslutt på travle Oxford Street. Klesbutikkene Primark og Topshop er øverst på lista. Etter shoppingen går jeg innom et bakeri på Oxford Street. Der kjøper jeg meg to store kakestykker. Så deilig det er å spise tenker jeg. Etter turen på bakeriet måå jeg bare innom Starbucks fordi det har ikke kommet til Norge enda og kjøper meg mango passion og enda en kake. Hva skjer med meg, tenker jeg? Plutselig så har jeg fått en stor trang til å spise. Men, men det gjør meg jo godt, så hvorfor ikke? Spisecruchingen slutter ikke og etter Starbucksturen tar jeg en tur på kino ved Picadilly Circus og ser filmen Just go with it med Jennifer Aniston og Adam Sandler. Jeg kjøper en stor godteripose og setter meg inn på andre rad blant britiske tenåringer og kjærestepar. Halveis i filmen så stikker jeg på toalettet. Jeg går bort til speilet for å sminke meg. Mens jeg ser på meg selv i speilet så synes jeg at jeg ser tykk ut. Også tenker jeg på alt det jeg har spist idag. Jeg føler meg svært ubehagelig. Jeg går bort til toalettet og stirrer ned i doskålen. Jeg har aldri spydd før. Kun sett folk gjøre det på film og jeg har hørt om mange modeller som har gjort det. Kanskje jeg skal prøve det ut tenker jeg? Jeg venter til alle på toalettet har gått ut og tar med meg litt tørkepapir innpå do. Jeg surrer papiret rundt hånden min fordi jeg ikke vil få spy på den. Så strekker jeg hånden ned i halsen til jeg kjenner uvulaen. Jeg tømmer hele magesekken. Jeg føler meg kjempe fornøyd. Junket jeg nettopp har spist er nå ute av kroppen min. Det blir ikke mer luksus enn dette. Så det er dette som kalles bulimi, tenker jeg.

Etter denne episoden begynte jeg å spy gjevnlig. Jeg ble avhengig av det og det gav meg kick. Bulimien ble gradvis alvorligere. Jeg var livredd for å bli oppdaget. Hvis noen merket at jeg hadde spydd så skyldte jeg på at jeg var fyllesyk eller hadde omgangssyke. Jeg pleide noen ganger å gå i skogen for å spy slik at ingen kunne lukte spyet på doen. Det var luksus å spise uten å bli tykk. Noen ganger kunne jeg spise for 1500 kroner hver dag for så å spy det opp. Jeg reiste mye rundt i Europa i ungdomstiden og spesielt mye til London. På disse turene så pleide jeg å ta med meg en stor bærepose med mat på hotellene. Jeg pleide å sette på musikk og spise og spise. Jeg spiste veldig kjapt og var som regel ferdig på maks en halvtime. Etter spisingen så tok jeg alltid med meg en skje og gikk på do for å spy. Jeg følte at jeg måtte holde meg tynn hvis ikke så var jeg ikke bra nok. Jeg blogget om bulimien i 2015 og 2016. Å dele historien med et stort publikum var min form for terapi. Å skrive ned tanker hjelper veldig. Det er viktig å være ærlig og innrømme at man har en avhengighet.. Bulimien tok slutt forlenge siden.  Den gikk omtrent over av seg selv. Jeg valgte å være sterkere enn den. Jeg har rett og slett vokst bulimien av meg. 

7 tips mot mensensmerter

 • 28.09.2017 - 13:00

Mensensmerter? Her er mine beste råd for å minske mensensmertene.

💋Ta et par smertestillende tabletter hvis smertene er ille. Det beste er å unngå å ta tabletter, men gjør det hvis det er nød.

💋Hold deg unna kaffe. Koffein vil gjøre smertene verre.

💋Ta et varmt bad/varm dusj.

💋Legg varmeflaske under magen.

💋Gå en liten tur eller gjør yoga! Når man får blodstrømmingen igang så forsvinner smertene.

💋Ha på komfortable klær. Helst en joggebukse eller balanceklær.

💋Opphold deg i et varmt rom. Noe jeg pleier å gjøre er å øke temperaturen i rommet og legge meg ned på et teppe og legge en pute mellom beina mens jeg spiser is/sjokolade og ser på Netflix. 

Xoxo #fruktbarhet #mensen #sunnivaskaug

Latest snapshots

 • 27.09.2017 - 21:15

Følg på den amazinge reisen min på snapchat: sunnacg♥

Her er noen av mine siste snapshots:

Ukens spørsmål og svar

 • 25.09.2017 - 17:42

Hvordan ser drømmekvelden ut?

Feks: Filmkveld + godis med herlige folk, vors med fest og nachspill, bål med grilling ute til solen står opp, eller en kinotur/spatur. Jeg prøver å gjøre så hver eneste kveld blir en drømmekveld. 

Nevn noe vi ikke vet om deg.

Jeg skriver dagbok. Det er mange som har lyst til å lese i den, men den forblir privat.

Favoritt farge?

Rosa, hvit og grønn. De er fredlige, vennlige og motiverende farger.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Hehe.. Drikker kaffe mens jeg sjekker nyheter og blogg. Deretter setter jeg på musikk og sminker meg.

Hvis du hadde fått et ønske oppfylt, hva skulle det ha vært? 

At vi kunne hatt en planet som varte evig og som aldri fikk klimakatastrofer eller andre kjipe ting og hvor alle var evig lykkelige. Jeg har troen på at en slik planet finnes et sted ute i rommet.

Hvilken tlf har du?

Iphone 8 +. Jeg hadde iphone 6 s rose gold frem til fredag. Men så skjedde det noe på fredag som jeg muligens kommer til å skrive mer om på bloggen etterhvert.. Det eneste jeg kan si er at iphonen ble knust.. 

Drømmereisemål?

New York og LA. 

Nevn noe som gjør deg trist.

Hat, sjalusi, mobbing og trakkasering. Vil vi ikke ha et koselig samfunn hvor alle trives? 

Følg meg på:

Insta: sunnivacskaug

Twitter: sunnivacskaug

Snapchat: sunnacg

Ha en fin kveld, dere

Get ready for Halloween with Cool stuff

 • 23.09.2017 - 12:11

Hei og hopp!

Nå går det fort imot Halloween, dere! Når det er Halloween så er det viktig å kle seg i noe råcoolt. Coolstuff har alt du trenger til Halloween. Enten du er ute etter et sexy kostyme, skremmende kostyme eller et morsomt kostyme så har Cool Stuff det. Zombielinser, lysende lipsticks, nonnekostyme, alvekostyme, parykker, divakostyme, piratkostyme, Shrek kostyme, prinsesse Fionakostyme, cheerleaderkostyme, løsvipper, engangshårfarger, Halloweensminke, diverse masker, massevis av coole Halloweeneffekter og mye annet. Bli stjerna på festen med kostyme og effekter ifra Cool Stuff.

Jeg fikk tilsendt dette sexye maidsettet, grønne linser, selvlysende lipstick, fuskefjær og rosa engangshårfarge. Maidsettet er en sikker vinner å bruke på Halloween. Det er utrolig sexy og veldig behagelig å gå i. Itillegg til kjolen, får man også med forkle, kost og hodeplagg. Tenk å leke sexy maid en hel kveld, det må være utrolig gøy. Jeg er iallfall godt utstyrt til Halloween. Gleder meg ekstra mye til å bruke de grønne linsene. Du kan finne hele antrekket på Cool Stuff. 

Da må dere ha en kjempe COOL Halloween.

Sponset av Cool Stuff

10 sparetips

 • 21.09.2017 - 18:23

Planlegging og prioteringer og gode avgjørelser er kjempe viktig for at livet skal bli bra. Noe av det smarteste man kan gjøre er å spare. Her er 10 sparetips som vil gjøre livet ditt bedre.

-Begynn å spare på BSU. Er du under 33 år så kan du begynne å spare på BSU. Der får du 20 % skattefradrag og kjempe god rente. En perfekt sparemåte for deg som skal kjøpe bolig. 

-Sett opp et budsjett over alle inntekter og utgifter. Prioriter alltid dine faste utgifter først. Overskuddet setter du av til sparing. Ha alltid kontroll på gjeld og regninger. Skriv ned gjelden din på en  liste og finn en mappe som du kan legge ubetalte regninger i.

-Kjøp matvarer på tilbud så ofte du kan. Se etter lavprisprodukter, kjøp mat som holder på å gå ut på dato og sjekk ut butikkenes tilbudskurver og butikkaviser. 

-Skaff deg en søt liten sparegris som du kan legge av småmynter på. Vips så har du en Londonweekend etter tre-fire måneder.

-Istedenfor å abonnere og kjøpe magasiner så kan du heller gå på biblioteket. Der har de gratis magasiner.

-Kutt ut lottospilling, treningsmedlemskap, festing, kinoturer, frisører, røyk og snusing. Vips så har du spart 2000 i måneden som du kan legge til sparing.

-Hold deg til mathandlingen maks 1 gang i uken. Sett opp en matliste på søndagen og handle alt på mandagen. 

-Sett av en lørdag til å samle alle klær og gjendstander og ting du ikke trenger. Selg de på nettet eller til en bruktbutikk. 

-Hold deg til å kjøpe morgenkaffen din til maks to ganger i uken. Invister i en termoskopp som du kan lage kaffe i hjemme.

-Ikke kast maten - spar på restene. Har du lagd grøt, så gjør om grøten til pannekaker dagen etter. Har du laget baktpotet så gjørom til pytt i panne dagen etter. 

Da må dere ha en fiin kveld ❤

10 ting dere ikke visste om meg

 • 20.09.2017 - 06:00

-Jeg er et julemenneske! Jeg elsker alt som har med julen å gjøre. For meg så starter julen litt i oktober. Jeg kan ikke vente til julekalendere, juleshopping, kakaokos foran peisen, julefester, romjulstur til London, romjulen med godteri og tegnefilmer, gløgg og pepperkaker, pepperkakehuslaging, markeder, juletrefester, konserter osv!

-Jeg brenner for mote. Å sette sammen klær synes jeg er kjempe gøy. Jeg er god på å finne folks behov og elsker å analysere hvilke klær som passer til folk. Det er sjelden jeg bommer på hvilke klær som passer til hvert enkelt individ.

-Jeg takler ikke høye lyder. Festmusikk er ok, men høye lyder som brannalarmer, snorking osv takler jeg ikke. Skal jeg sove så må jeg ha det helt stille.

-Jeg har ikke vært på Tusenfryd siden 2008. Hver gang noen inviterer meg med så takker jeg alltid nei. Jeg vil at plassen kun skal forbinnes med ungdoms og barndomstiden. 

-Stjenetegnet mitt er væren.

-Jeg synes det er deilig å nyse. Haha, jeg vet ikke hvorfor! Hver gang jeg kjenner en nys bygge seg opp så gleder jeg meg alltid til å nyse. 

-Jeg er avhengig av avokado. Jeg spiser så mye avokado at når man kysser meg så smaker det nesten avokado av huden min. Avokado klarer jeg meg ikke uten!

-Jeg skriver veldig mye. Jeg har mange tekster lagret på pc og minnepenner. Jeg har vurdert å publisert noen av tekstene på bloggen. Jeg har veldig lyst, men noe av det synes jeg blir litt for privat. Skulle jeg skrive en bok engang så skal jeg legge med noen av tekstene.

-Noe av det beste jeg vet er å ha hjemmespa. Dusje, ta fotbad, smøre seg inn med bodylotion, sette på undertøy, lakkere negler, høre på bra musikk, tenne lys, drikke te og lese et bra magasin. Det gir skikkelig vitamininnsprøytning!

-Jeg ELSKER Victorias Secret. Spesielt pysjamasene, undertøyet og the VS Pink-klærne.

#sunnivaskaug

8 life hacks

 • 16.09.2017 - 17:30

♡ Frys ned nytraktet kaffe i isbitformer og putt dem oppi et glass melk. Vips så har du iskaffe.

♡Blør du neseblod? Putt en tampong oppi nesen for å stoppe blodet.

♡Spray litt hårspray på en q-tips for å forme øyenbrynene dine.

♡Miljøvennlig og kjemikalfri kjøkkenspray? Bland vann, sitrondråper og agurk.

♡Piffe opp kaffen din? Ha noen biter med chili oppi den.

♡Ut å reise? Oppbevar sedlene dine i en tom leppeomadestift.

♡Legg noen blader lavendel under puten din før du legger deg. Lavendel er en urt som får deg til å slappe av.

 ♡Bland litt kokosolje inn i pannekakerøren din. Ikke bare blir pannekakene sunnere, de smaker også mye bedre.

Følg meg på:

♡snap: sunnacg

♡insta: sunnivacskaug

♡twitter: sunnivacskaug #sunnivaskaug

Nyttige apper for studenter

 • 13.09.2017 - 19:10

Studentpakken

Få kule nyheter og gode tilbud rett i lomma! Man får også en gratis studentpakke via appen som inneholder ting og tang, snacks og rabatter.

Kryssord

Kos deg på bussen, i friminuttene eller i lønsjkøen med kryssord. Det er veldig gøy og gir kjempe god hjernetrim!

Finn.no

Her finnes alt mellom himmel og jord! Ledige hybler, brukte skolebøker, klær og biler er bare noe av det nettstedet har å by på. Her kan man også tjene lettjente kroner ved å selge brukte ting. Gratis annonsering!

Storytel

Nordens største strømmetjeneste for lydbøker i mobilen. Velg og vrak i utallige titler. Det er både miljøvennlig og billigere.

7-eleven

En app som er veldig kjekk å ha! Få massevis av studenttilbud, spennende nyheter og mange andre fordeler. 

Matprat

Norges største kokebok i telefonen. Her bugner det av sunne, raske og enkle retter!

20 ting du kan blogge om

 • 11.09.2017 - 22:22

💋Hvorfor du begynte å blogge

💋Beauty hacks

💋Dagens outfith

💋Dine favorittserier

💋Smoothiebowloppskrift

💋Hvordan få opp treningsmotivajsonen

💋10 ting du liker med høsten

💋Del dine favoritter ifra Nelly.com (adlink)

💋Vis frem dine favoritt kjoler

💋Lag en sminkevideo

💋Fortell om en morsom episode du har opplevd

💋Anbefal noen gode apper

💋Spørsmål og svar

💋Del et koselig minne

💋"Den aller første gangen"

💋Life hacks

💋10 ting man ikke visste om deg

💋Beskriv ditt drømmeliv

💋Reiseguide

💋Tips til å kapre drømmejobben

Da må dere ha en fin kveld. ♥ #sunnivaskaug

7 beauty hacks

 • 03.09.2017 - 21:53

💋Vask alltid ansiktet ditt i iskaldt vann om morgenen. Det fresher ansiktet opp med ti hack.

💋Smør alltid på fuktighetskrem før du tar på foundation. Det gjør at den sitter litt lenger og gir deg mer glød. 

💋Putt frosne agurkskiver under øynene for å redusere mørke ringer.

💋Vask ansiktet ditt med nypresset sitronjuice. Det renser huden og gir den mer glød.

💋Drikk mye grønn te. Det øker forbrenningen, er godt for hjertet, senker blodtrykket og gir deg finere hud.

💋Legg alltid sminkefjerningsservietter ved nattbordet ditt. Da slipper du å bruke lang tid på å fjerne sminken din.

💋Bruk en ren pensel til å påføre maskaraen din. Da vil vippene se såå naturlige ut.

Ukens spørsmål

 • 01.09.2017 - 19:42

Hva er det beste med London?

Alle de kule eventene, shoppingen, parkene, festene, kafene, folkene og alt byen ellers har å by på. Jeg har vurdert å flytte ned dit, men jeg har ikke bestemt meg helt enda. 

Hva har du gjort av skjønnhetsbehandlinger?

Jeg har piercing i navelen og øverst i det høyre øret, bleket tennene og bruker vippeforlengende middel. Vurderer å ta restilan i leppene da. Mange tror jeg har tatt silikon, men det har jeg ikke.

Hvordan ble du lykkelig?

Jeg gikk i mange år uten å finne meg selv. Jeg fant ut at jeg bare ville reise til jeg ble lykkelig. Jeg fant tidlig interesse for London. Jeg hadde hørt om det glamorøse og eksklusive livet der nede. Bygdejenta i meg fant ut at jeg ville noe mer enn å bare leve et A67 liv. Jeg ville ut i verden. Londonlivet har formet meg til den jeg er i dag og gjort meg lykkelig.

Hva gjør du fortiden?

Jobber og reiser veldig mye. Jeg elsker å ta spontanturer og backpacke på ubestemt tid. 

Nevn noe vi ikke vet.

-Jeg er avhengig av avokado, antibakk, jordbær og chai latte.

-Jeg er ikke glad i å gå i olabukse. Jeg synes det er ukomfortabelt. De eneste jeansene jeg liker er hullete jeans, fordi det passer veldig bra sammen med high heels og silkebluse. Jeg har flere kjoler enn jeg har jeans.

Favorittklesbutikker?

Bikbok, Vera, Gina, VS, Lindex, Wow, Nelly, Primark, Dior, Chanel, Stella M, Zara og Topshop.

Unicorn-extensions fra Flyingtiger. 

sunnivaccskaug

VelkommenBlogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign