Feil utvikling ?

Er menneskene på vei mot en farlig utvikling ?

For 5000 årsiden spådde Mayane at jorda ville dø 21. desember 2012. Mayane hadde laget en kalender som stoppet på den datoen. Steven Hawking mente at menneskene har maksimalt 1000 år igjen på jorden. Mens noen mener vi har maksimalt 200 år igjen. Teoriene om menneskenes utvikling er mange. Ingen har noe fasit. Det er bare å spekulerere. Hvor er vi egentlig på vei henn ?

Overalt kan man lese artikler om at menneskeheten blir mindre intelligente. Iq-målinger hos mennesker over hele verden har sunket de siste årene, opplyser flere artikler om. Desverre har ikke alle Einsteins DNA. I liten grad misforstår mennesker kroppspråk, ordforståelser og teoretiske ting. De tar ulike valg uten å tenke gjennom det de gjør. De tar valg som gir konsekvenser for dem. Konsekvenser som kunne vært stoppet hvis de hadde tenkt nøyere etter. Jeg prøver hele tiden å sjekke om jeg merker noe til dette hos mennesker. Hvis jeg tenker etter så merker jeg litt til det. Intelligensen hos noen folk virker redusert. Jeg kjenner voksne som skårer lavt på iq-tester og som ikke klarer feks. enkle mattestykker. Beskjeder jeg gir til visse folk blir misfortsått. Og mange andre småting blir misforstått. Hvis dere ser nøye etter så merker dere sikkert til det. Hva er det som gjør at mennesker blir mindre intelligente ?  Er det media som gjør oss mindre intellegente ? Ting som skjer i media blir ofte fremstilt feil. Og mye av det som skjer i media blir manipulert. Fakta blir skjult. Realiteten blir fremstilt feil. Media påvirker oss med alt vi gjør og kan få oss til å bli syke. Hvor er vi på vei henn ? 

Gjør telefon og pc oss mindre konsentrerte slik at det går utover skole og jobb ? Kan alle medisinene, sprøytene, alt det usunne vi spiser og ulike stoffer vi får i oss ha negative konsekvenser for oss om noen år? Hvor fører all uenighet til ? Kan nye teknologier vi finner opp ødelegge for oss selv på ulike måter? Kan genene våre slå i feil retning ? Burde vi ikke jobbe hardere for å finne opp vaksiner mot kommende farlige viruser? Vil menneskehjernens intelligense overleve ? Beveger vi oss i feil retning ? Ødelegger vi for fremtiden vår med alt det vi skaper ? Hva skjer hvis vi mister bakkekontakten helt ? 

Hva mener du? Er vi på vei inn i en farlig utvikling? 🙂

    1. Ja jeg tror nok vi har vært det lenge. «Folk flest» tenker ikke langsiktig, verken på helsen sin eller jordkloden vår. Man vet at mye burde endres, men ingen er villig til å oppgi ting for å endre det…

    2. Stine: Hei du <3 Jeg er helt enig med deg. 🙂 Noe folk burde bli enda flinkere til er å ta vare på miljøet. Som å gjenbruke ting og minske bruken av plast etc. Det kan liksom alle bidra med. Klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg