10 ting dere ikke visste om meg

-Noen ganger har jeg tenkt tanken på å flytte ned til regnskogen og leve som urbefolkningen gjør. Det å kunne leve slik som vi egentlig er skapt til frister. Å kunne spise fra frukt som er plukket direkte fra trærne, bade hver eneste dag i en tropisk elv, få strandaktig hår, leve blant dyrene, klatre i trærne og være helt naturlig har jeg så lyst til. Ikke ha noe samfunnspress. God balanse hos alle. Være fri. Være ute i naturen.

-Jeg liker å hjelpe andre med å oppfylle ønskene demmes og å hjelpe andre i å nå drømmene deres. Jeg synes det rett og slett er gøy. Det å spre positivitet om hverandre og støtte hverandre opp er viktig. 

-Jeg har en høy utholdenhet. Jeg kan trene i timesvis eller jobbe 15 timer i strekk uten å bli sliten. Haha, så lenge jeg har kaffe så er det utrolig hva jeg klarer.

-Jeg klarer ikke å spise noe usunt om morgenen. Hver eneste morgen spiser jeg frukt, bær eller salat.

-Jeg har vært skuespiller/statist i 8 kortfilmer. Jeg vet faktisk ikke om de har blitt sendt på tv. Om noen vil ha meg med i en reklamefilm så bare kontakt meg.

-Før kjøpte jeg nesten bare rosa ting. Det var som jeg var fargeblind: jeg skulle bare ha rosa ting. Det første jeg så etter når jeg gikk inn i en butikk var om de hadde noe rosa. Nå har jeg heldigvis begynt å falle for grønne og gule klær.

-Jeg skravler mye. I og med at jeg er blogger og har reist så mye så har jeg alltid masse å fortelle. Jeg kan snakke i timesvis uten å gå tom for å ha noe å fortelle. 

-Jeg har fått dilla på Ben and Jerry’s cookie dough switch up. Den inneholder kakedeig og hele oreo-aktig kjeks. Den selges så få steder. Det eneste stedet jeg har funnet Cookie Doughen er på Askøy Stor-Senter utenfor Bergen. Håper den vil selges enda flere steder etterhvert. 

-Favorittdrinkene mine er Cosmopolitan, Mojito og Sparkling Champagne.

-Jeg synes faktisk sand og jord smaker godt. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg