Hvilken sti velger jeg ?

Hvilken sti velger jeg ? Akkurat nå er jeg usikker på om jeg skal fortsette det halvfarlige eventyret mitt.

I cirka en måned har jeg backpacket. Jeg har hatt det helt sinnsykt fint. Reisen har vært noe av det sykeste jeg har opplevd. Jeg har opplevd og sett mye. Men finansieringen har vært tøff. Jeg har måttet leve på kreditt itillegg til blogglønn. Blogglønnen øker, så det blir muligens mulig å avslutte kreditten helt og bare leve av blogglønn. Det er vel alltid litt tøft i starten for alle ? Ett sted må man starte. Har man en drøm så skal man jo bare ta balletak og følge drømmen.

Jeg har vurdert å avslutte eventyret og flytte tilbake til byen for å jobbe meg opp og begynne å spare til bolig. Dette har jeg tenkt på siden jeg satt på toget ned fra Voss til Oslo. Men samtidig så er det ikke det jeg har lyst til enda. Jeg er rett og slett usikker på hva jeg har lyst til å gjøre. Det jeg vil mest er å fortsette å backpacke. Jeg tror det jeg har mest lyst til blir verdt det tilslutt. 

Skal jeg fortsette å kaste meg uti det ? Hvilken sti velger jeg ?

Psst: Er du dilla på backpackere? Sjekk ut denne backpacker-kontoen: gypsea_lust <3 Ei ung jente som reiser jorda rundt! 

#blogg #rosablogger #rosa #samfunn #parfyme #reise #media #drøm #blogger #kunst #sminke #skjønnhet

Siste innlegg