10 ting dere ikke visste om meg

1. Jeg har tatt strikken på Tusenfryd tre ganger. Man blir heist 30 meter opp i luften og kastet nesten helt ned i bakken. Det er nesten som å hoppe i fallskjerm. Jeg har ikke vært på Tusenfryd siden 2008. Jeg vil at Tusenfryd kun skal tilhøre ungdomstiden min.

2. Jeg må ha det rent og ryddig uansett hvor jeg er. Har du det ryddig rundt deg, ja så har du det bedre med deg selv.

3. Jeg pleier å synge karaoke fra Youtube. Det har jeg gjort i over 10 år. Helst liker jeg å synge mens moren min spiller til, men karaoke kan være ett godt alternativ når jeg er langt hjemmefra.

4. Jeg ble engang nesten banket opp på byen. En full og gal fyr truet meg med å banke meg opp med en sykkelpumpe. Jeg vet ikke hvorfor han ville det, hehe. Jeg kom meg heldigvis kjapt vekk fra stedet. Hele opplevelsen var skikkelig ekkel, uff! Jeg skrev faktisk ett innlegg om det på bloggen ifjor, men jeg slettet det fordi jeg oppga for mye privat info i innlegget.

5. Nå fortiden bruker jeg rød leppestift omtrent hver eneste dag. Rødt er sexy og in. Knall røde lepper er å se på mange runwayer fortiden. 

6. Jeg har veldig lyst til å starte min egen Youtubekanal. Da vil jeg legge ut morsomme småvideoer og egen skrevne sanger. Det hadde vært utrolig gøy å starte opp med en egen kanal. Kanskje får jeg tid til det!

7. Når jeg er hjemme pleier jeg å rundt i Victorias Secret-Pyjamas til langt på dagen. I like to stay comfy.

8. Jeg sovner veldig lett. Legger jeg meg ned på en supergod madrass på dagtid så kan jeg sovne på 5 minutter.

9. Jeg er en ordentlig Bikbok-jente. Jeg er mest fan av jeansene, kjolene og genserene fra Bikbok. 

10. Dette vet jo allerede en del av dere; Jeg har lenge holdt på et par hemmeligheter. Om noen uker kommer jeg til å røpe de.

 

Følg meg på

Insta: sunnivacskaug

Snapchat: Sunnacg

Facebookside: Sunniva Skaug

Twitter: @SunnaSkaug

Siste innlegg