Ukens spørsmål og svar

Om du skulle på Vogue-fest i New York, hva ville du hatt på deg da ?

En søt kjole med fuskepels og høye hæler. Og gjerne en klokke og diamant øreringer. Jeg ville stilt med extensions, en naturlig makeuplook og en mystisk paryfme. Jeg ville kledd meg som en filmstjerne.

 

Neste reisemål ?

Bare en glamorøs New York-tur eller en heftig road trip gjennom hele USA. Jeg håper jeg kan få reist dit i august. Jeg har kun vært i Boston en gang da jeg besøkte slektninger. 

 

Hvilken hårfarge trives du best med ? 

Legallyblond-blondt. Jeg var naturlig blond til jeg ble 15 år. Etter det har den naturlige hårfargen min vært lyse brun, men som blir naturlig lyst om sommeren. En fyr jeg drev litt med før sa jeg kledde blondt best. Etter det så har jeg farget håret mitt lyseblondt. Blue eyes og blond hair er liksom min signature.

 

Hvordan går det med boken din ?

Halvveis ferdig. Jeg skal få sendt den inn til et bokforlag en eller annen gang.

 

Hvilken dialekt snakker du ?

Jeg snakker Østfolsk med blanding av Oslo-dialekt. Jeg har en liten hemmelighet; Jeg pleier å snakke nynorsk når jeg er på Vestlandet. Når jeg snakker med noen jeg ikke kjenner så pleier jeg noenganger å late som om jeg snakker nynorsk. Jeg har blitt gjennomskuet ett par ganger fordi folk har sett meg på sosiale medier og visst fra før at jeg ikke snakker nynorsk. Jeg synes det er utrolig gøy, man blir aldri for gammal til å være litt rampete.

 

Hva har du dilla på akkurat nå ?

Calvin Klein-undertøy, Myntelimmonade fra Espresso house og Mango fruitero – Smoothie på pinne, ostefyllt paprika og artisjokk.

 

Hvilken bok leser du nå ?

Kris Jenner and All things Kardashian på engelsk. En biografi om mamma Kris sitt liv. Man kommer nærmere innpå Kris sitt liv og Kardashian-Jenner-familien og får ett innblikk i Hollywoods historie. Den er utrolig bra, jeg klarer ikke å legge den fra meg. Den bør dere lese, jiinter. <3

 

Hvorfor sluttet du å backpacke ?

Forrige uke var jeg usikker på hvilken sti jeg skulle velge. Skulle jeg fortsette å backpacke? Eller skulle jeg slå meg ned i byen å fortsette å leve ut drømmen her? Det jeg hadde mest lyst til, det var å backpacke. Reisen ble til noe av det beste jeg har opplevd og jeg kunne backpacket til evig tid. Men å leve på kreditt og minimalblogglønn var ikke en god løsning. Det er dyrt å reise i Norge. Jeg trodde det skulle være mye billigere, men det var det ikke. Noe jeg reagerte på var at i noen storbyer så kostet hotellene opp mot 1500 per natt, det fantes rett og slett ikke billigere alternativer. Det burde ha vært billighoteller i alle byer. Det er jo også kjekt for turister. Jeg måtte se realiteten og å få meg ett hjem igjen og få jobb vedsiden av sosiale medier. Jeg tror at hvis jeg skal backpacke igjen så skal jeg først spare opp minimum 100 000 kroner og jobbe på steder underveis. Hadde jeg hatt 100 000 nå så hadde jeg backpacket, men jeg må jobbe de opp først. Jeg anbefaler å backpacke fordi det gir deg livsglede, erfaring og mange gode minner. Men jeg anbefaler å spare opp først.

Lag dere en minnerik dag. <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg