8 ting som irriterer meg

-Når kjolene til andre jenter har gått opp. Jeg synes det er irriterenes fordi jeg føler meg pliktig til å si ifra. Jeg hater å gå bort å si til ei jente at “hei, kjolen din har gått opp og g-strengen og rompa de synes”.

-Når du har vært inne på nettet og kikket på en togbillett eller ett hotellopphold og sett at prisen er helt grei. Så sjekker du prisene dagen etter og da har selskapene skrudd opp prisene slik at de har steget med flere hundre lapper. På backpackingen skjedde det ett par ganger. Den ene dagen hadde billetten kostet 400 kr, neste dag steg billetten til 800 kr.

-Folk som aldri kan gjøre unntak. Foreksempel: Du går innpå en kafe, skal til å kjøpe kaffe og oppdager at kortet ditt er tomt.  Det er lenge til lønning og du kjenner ingen i nærheten som kan vippse deg. Da bør kafemedarbeideren tilby kaffen gratis eller si at du kan komme tilbake igjen å betale senere. Jeg har jobbet på kafeer og som selger i butikker. Har en kunde kommet bort til meg og fortalt at den ikke har råd så har jeg selvfølgelig gitt kunden produktet gratis eller bedt dem om å komme tilbake å betale senere. Så lenge produktet ikke er mer enn en 200-lapp. Så lenge det er ett engangstilfelle så synes jeg alle kafemedarbeidere burde gjøre noen unntak. Regler skal ikke alltid være regler, noen unntak må man gjøre.

-Å ikke ha folkeskikk. Folk som er uhøflige, ikke rydder opp etter seg eller kommer med stygge kommentarer irriterer meg skikkelig.

-Når noen kaster søppel ute i naturen. Det må folk slutte med!

-Når jeg nettopp har farget håret mitt og finner ut at det har blitt veldig slitt. Da er det lurt å bruke en god Conditioner etter at man farger håret sitt.

.-Når du tar en varm og deilig dusj og plutselig så blir vannet iskaldt fordi varmtvannet har blitt brukt opp.

-Folk som bruker materialer av skinn eller andre ting som er tatt fra dyr. Pels og skinnindustrien er helt forferdelig og bør avskaffes. Jeg håper folk blir enda mer bevisst på hva de bruker av klær, sko, vesker osv.

Siste innlegg