Utdrag fra min bok

……Jeg vokste opp på bygda i indre Østfold. Jeg bodde på et idyllisk småbruk like ved Skjøshammer brygge med familien min og mange dyr. Oppveksten min formet meg til å bli en fargerik person med store mål.  Jeg ble oppdratt av en kunstnerisk og suksessfull familie med sterke musikalske gener. Blant dem var det østfoldendinger, amerikanere og vestlendinger. Bygdelivet var drømmelivet syntes jeg. Som halvt båsting og halvt eidsberging trivdes jeg best på landet. Jeg ble tidlig preget av det som skjedde i media. Jeg var opptatt av det glamorøse Hollywoodlivet. På jenterommet pleide jeg å sette på Spice Girls og synge foran barbiedukkene mine og late som jeg var popstjerne. Jeg pleide å sminke meg, ta på kostymer og ha fotoshoots og late som jeg var modell. Og å style sminkedukkene mine og late som om jeg var stylist. Jeg drømte om å bli sanger, modell, filmstjerne og stylist. Jeg var nysgjerrig på verden og hadde store drømmer .

En episode fra 2000-tallet: Jeg pustet inn den friske luften og ropte på dyrene mine. Østfolds grønne jorder var så vakre å se på. Jeg måtte ta meg en tur ut i åkeren. Jeg gikk ut i maisåkeren med hunden min Toya Isadora Skaug og pusene mine. Dyrene ble alltid med meg hvorenn jeg gikk. Enten jeg skulle gå i skogen for å plukke bær eller besøke naboen så ble dyrene med meg. De var avhengig av meg. Dyrene måtte ha meg i nærheten hele tiden. Og jeg måtte ha dem i nærheten. Naboen likte dårlig at jeg trasket i åkeren, men jeg prøvde å lage så få spor som mulig. Jeg elsket å sitte i åkeren. Det var min gjemmeplass. Å sitte å tenke på ett hemmelig sted med dyrene mine var noe av det beste jeg visste. Jeg fant en fin plass i åkeren, ba dyrene om å sette seg ned og satt meg ned på huk. Jeg så opp på himmelen mens jeg gnagde på ett strå. Skyene som svevde forbi gav meg ideer. Jeg tenkte på alt og ingenting. Jeg tenkte på fremtiden. Jeg drømte om å bli noe stort. Jeg drømte meg vekk fra bygdelivet. Fra åkrer, enger, traktorlyder, skog og hagestell. Jeg drømte om noe stort. Jeg ville til byen og jobbe som journalist, sanger, skuespiller eller modell. Jeg var tørst på suksess. Jeg drømte om noe langt mer glamorøst enn bygdelivet. Jeg ville ikke ha ett standard a4 liv. Jeg ville ut i verden. Mens min trofaste Toya stirret på meg og pusene sloss mellom maistreene så bestemte jeg meg for å begynne på reisen. Jeg skal oppleve verden. 

Jeg har alltid vært en romantiker. Mitt første kyss skjedde i barnehagen som treåring. Jeg flørtet alltid med de eldre gutta.  Jeg ble etterhvert også veldig opptatt av Titanic. Leonardo Dicaprio var en av de første jeg ble ordentlig forelsket i. Jeg hadde utallige plakater av han og mange andre kjendiser over sengen min. På barneskolen var jeg kjæreste med over halvparten av gutta i klassen og har siden hatt mange små romanser. Jeg fant fort ut at penger ikke er oppskrift på lykke, men at kjærlighet er det som betyr mest. Jeg hadde en lykkelig og trygg barndom fyllt med mye kjælighet. 

Første skoledag husker jeg veldig godt. Jeg var stolt over å skulle starte i første klasse. Jeg hadde gledet meg til det lenge. Jeg var oppkledd i svart genser og svarte tights med Spice Girls logoer. Jeg hadde oransje skolesekk. Håret var gulthvitt og lignet en bomullsdott. Ett nytt kapittel i livet mitt var startet……

Mer får dere ikke enda! Resten av boken får dere vente på! Dette er bare grunnskriving. Jeg skal endre litt på teksten.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg