Ukens spørsmål og svar

Hvor er du om to år?

Da har jeg blitt ambassdør, blogger for ett magasin eller har avtale med en platform og har kjøpt bolig og er kanskje gift? Det blir spennende å se.

Hva er du avhengig av i hverdagen ? 

-Relaxing serum fra Rituals. Den er bare helt super! Den vekker sansene dine.

-Piercing.

-De norske jordbærene som endelig har kommet. <3

-Lollipops. Jeg elsker å gå rundt med en lollipop i munnen.

-Slush på stranden. <3

Hva gjør du når du kjeder deg ?

Lager kaffe og leser blogger, finner noen å henge med, jogger, baker brownies, snapper, skriver på boken min eller plager noen på messenger.

Nevn ett yrker du beundrer

Politifolk. De jobber på spreng for å beskytte befolkningen og forhindre negative hendelser og lovbrudd. Hva skulle vi gjort uten de? De er rett og slett helter i dette samfunnet!

Hvilke produkter bruker du til håret ?

Define shampoo og balsam, Redken Conditioner og Batiste tørrshampo. +Retter håret med rettetang og bruker veganske hårpiller ala Hair Care.

Favoritt årstid?

Jeg liker alle årstider. 

Hva gjør deg nervøs ?

-Å omgås med folk jeg ikke stoler på.

-Å være ett sted alene når det er mørkt ute.

Er du religiøs ?

Både ja og nei. Jeg kommer fra en kristen familie hvor vi har mye tilknytning til kirken. Jeg trives i kristendommen og føler meg hjemme der. Jeg synes kristendommens syn på menneske er veldig bra, jeg synes Bibelen har mye nyttig og det hender jeg tar meg en tur i kirken. Jeg har kristendommen i meg, men jeg er ikke super kristen. Jeg tror på jordens naturlige utvikling. 

Nevn tre fakta om deg selv

-Jeg er til å stole på. Jeg røper aldri hemmeligheter eller går bak andres rygg, uff hehe.. Tillitt kan folk ha til meg! 

-Jeg er snart ferdig med boken min! Jeg skal snart sende den inn til ett bokforlag. Jeg er kjempe fornøyd med boken min sålangt.

-Jeg holder meg alltid oppdatert på hva som er inn når det gjelder mote, skjønnhet og alle andre mulige trender. Det hender ofte at folk spør om jeg kan hjelpe dem med å finne ut av shoppingproblemer eller andre ting.

Er det ikke deilig at det er fredag ? *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg