Tanker rundt vegetarisme

Stella Mccartney, Miley Cirus og Ellie Goulding er vegetarianere. Bli det du også. <3

Noe av det jeg bruker livet mitt på det er å gjøre dyrevelferd bedre. Vi må få mer fokus på dyrevelferd. Jeg har ikke spist kjøtt og fisk siden 2014. Godteri som inneholder gelatin spiser jeg heller ikke. Jeg bruker ikke klær, sko, vesker eller andre ting som er tatt fra dyr. Jeg er også delvis veganer. Jeg kutter ofte ut ost, melk og egg. Sminke eller andre produkter som er tatt fra dyr bruker jeg heller ikke. Hvorfor gjør jeg dette? Jo, fordi jeg er glad i dyra. De er bare skapninger slik som oss. De fortjener ikke å bli slaktet eller pint.

Å være vegetarianer er en gave. Jeg blir lykkelig av å være det! Jeg blir kvalm av kjøtt og fisk. Jeg klarer ikke å få det i meg. Man trenger ikke kjøtt og fisk, det finnes så mye bra erstatninger som gir like mye næring. 4 år uten kjøtt og fisk har vært deilig. 

Jeg skal adoptere en hund i fremtiden. Den skal bli vegetarianer. Jeg kjenner ei jente som har en Pomeranian som er vegetarianer. Den lever rett og slett kun av vegetarfor. Og den klarer seg fint! Pomeranianen er en lykkelig hund full av energi. Hunder kan rett og slett være vegetarianere uten å få problemer. Man må ofc passe på litt ekstra og sørge for at dietten funker. Gjør man det riktig så skal ikke det være noe problem. Det blir vanligere og vanligere at hunder og andre dyr blir vegetarianere. <3

Kjøp deg en vegetarisk kokebok. Begynn å trappe ned kjøttspisingen med noen dager i uken. Lær deg å elske vegetarmat. Jeg anbefaler på det sterkeste å bli  vegetarianer, du vil ikke angre. Det er godt for deg, dyra og miljøet.

Ha en deillig kveld, dere. <3 Klem

    1. Så gøy at du har så mye lidenskap overfor vegetarisme. Jeg har selv vært vegetarianer i 10&1/2 år, jeg var ti år da jeg bestemte meg for det, savner ikke kjøtt i det hele tatt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg