7 uvaner jeg har

-Jeg bruker nye klær maksimalt 4-5 ganger før jeg gir de til Fretex eller lar noen arve de. (med mindre jeg digger plaggene x-tra mye). Jeg går fort lei av klær, men da er det fint å kunne gi de til Fretex.

-Jeg har en tendens til å få “tenke-transe”. Foreksempel: Jeg stirrer på folk mens jeg tenker uten å nesten merke selv at jeg stirrer på personen. Jeg tenker så dypt at jeg nesten blir borte. En gang så fikk jeg “tenke-transe” og glanet rett ned i brystene til ei jente uten å tenke over det. 

-Jeg skvetter sykt lett. “Hjertet havner i halsen” og jeg begynner å skrike hvis noen skremmer meg.

-Jeg rydder litt for mye. Ligger det en q-tips, sokk eller ett yoghurtbeger på gulvet så tar jeg det opp med en gang.

-Parfyme sprayer jeg på meg altfor ofte. Har jeg flaska foran meg så blir det gjerne ett dusin med sprays. 

-Jeg blir veldig lett rørt av triste filmer. Noen filmer kan gjøre meg så rørt at jeg fortsatt kjenner det i en halvtime etter at filmen er slutt.

-Jeg blir altfor fort dårlig av alkohol. Jeg tåler veldig lite. Fire milde drinker kan få meg til å bli kvalm eller bli tipsy. Jeg pleier å holde meg til Cider under 3 % eller blande ut sterke ting med vann/juice. Man må ikke drikke mye alkohol for å ha det gøy.

Nå skal jeg sette meg ned med en kopp te og spille Sims 4. Ha en fin søndag.

    1. Her er det motsatt når det gjelder klær – enkelte plagg har jeg hatt i 10-20 år 😂 ellers er vi ganske like hva rydding og skvetting angår. Og er helt enig angående alkohol – jo mindre, jo bedre 👍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg