Spørsmål og svar

Har du en egen signatur cocktail?

Eplejuice, limebåt, farris og vodka.

Har du tips til andre som vil starte blogg ?

Blogg om din lidenskap og ikke la deg påvirke av nettroll. Kritikere får alle bloggere uansett. Altfor mange slutter å blogge pga nettroll og det er trist. Ikke bry deg om nettroll og begynn å blogg!

Sminke tips ?

Hm, sjekk ut denne Vogue-videoen med Rihanna. #moreissuesthanvogue

Hvordan fikser du ansiktet ditt ?

Jeg vasker ansiktet hver morgen og kveld, smører på facelotion hver morgen og kveld og bruker av og til facemist, serum og ansiktsmaske. En hemmelighet jeg bruker for å få finere hud er å smøre på avokado og gni en sitronbit over ansiktet.

Tre bra apper ?

Google Earth, pent.no og never have I ever. #lifeisboringwithoutgoodapps

Girl crush ?

Alexa Chung! <3

Tips til å piffe opp julestemningen ? 

Drikk gløgg mens du leser ett blad, spis grøt mens du ser på julefilm, bak julekaker mens du hører på julemusikk eller ta deg en dusj med Cranberry-såpen fra Body Shop mens du synger julesanger.

Dele ett quote ?

Ask once, believe you have received, and all you have to do to receive is feel good.
Rhonda Byrne,
The Secret 

Hva har du lyst til nå ?

Jobbe i motebutikk vedsiden av blogg, bok, skuespill og mattefag som privatist! Men jeg er ganske eventyrlysten, så vi får se.

Hva slags klær og tilbehør skal vi sikre oss denne sesongen ? 

Leopardmønster, røde kjoler, svarte kåper, klær med paljetter, knall røde negler, silketopper, sølvtilbehør, boots og hårbånd er noe av det vi ser på catwalkene i Milano, Paris, London og New York denne sesongen. Stikkord for vinter-sesongen er 70-tallet, “calmness”, vill og glamorøst. Sikre deg komfye klær som gir deg selvtillit! Begynn å planlegg partylooken for sesongen. Jeg ville sikret meg partykjolen fra Ginatricot, Nelly eller Bikbok, der har de lekre og rimelige kjoler. Piff opp partykjolen med leopardjakke, sølvsmykker, liten glitterveske og noen kule høyhælte sko. Er du lei av å gå i kjole kan du ta på deg en lekker paljettopp og en sølvbukse med leojakke utenpå. Bruk tilbehøret med omhu; Riktig tilbehør piffer opp kjedelige klær! Husk; ha alltid velstelte negler, ha på ett sexy undertøy, bruk en god parfyme, sikre deg en varm og myk morgenkåpe til kalde dager og skaff deg en deilig joggedress som du kan hoppe inni når du vil chille. Noen steder jeg henter inspirasjon til sesongen er på vogue.com eller elle.no. <3 Dress well!

Kiisses xxx

Følg meg gjerne på:

Facebookside: sunnivaskaug<3

Instagram: sunnivacskaug<3

Twitter: sunnaskaug<3

Snap: sunnacg<3

3 kommentarer

Siste innlegg